Akil Gençler Genel Sekreterliği Ziyaret Etti

Akil Gençler Platformu Birecik Temsilcisi Hamdullah Tan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar’ı makamında ziyaret etti.

Akil Gençler Genel Sekreterliği Ziyaret Etti
Birecik heyeti olarak yapılan ziyarette bir konuşma yapan heyet temsilcisi Hamdullah Tan, “Bizler Birecik Akil Gençler Platformu olarak, fitne fücur ateşinin çoğaldığı bir zamanda, birlik ve beraberlik mücadelesini sürdüreceğiz. Zengin ırk ve mozaiğe sahip olan başta güzel ülkemizde ve İslam coğrafyasında hain tuzakların boşa çıkartılması için çalışarak halkımız üzerine oynanan çirkin ve hain emellere pirim vermeyip, durmadan, yorulmadan çalışmalar yapacağız. Çözüm süreci başta olmak üzere, başkanlık sistemi ve yeni anayasanın yapılma sürecinde gençlerin aktif olarak yer alması yönünde bir araya gelerek, var gücümüzle çalışacağız. Ayrıca yakın zamanda bölgede gençlik üzerine bir çalıştay yapacağız” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Akil Gençler Platformunun çalışmalarına destek olacaklarını kaydetti.

Ziyarette heyet, Birecik ilçesinin simgesi olan Besmele işli Kelaynak tablosunu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar’a hediye etti.
Kaynak: İHA