Trafik Polisinin Şehit Olduğu Trafik Kazası

İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün Çorum'daki babaevinde yas var Şehit polisin, Dumlupınar Üniversitesi FenEdebiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra atanamayınca 2007 yılında polis memuru olduğu öğrenildi.

İstanbul'daki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün Çorum'daki babaevinde hüzün var.

Beşiktaş'taki Çırağan Caddesi'nde karşı yönden gelen otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 33 yaşındaki polis memuru Alagöz'ün, Ulukavak Mahallesi'ndeki evinde oğlunun şehadet haberini sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden öğrenen baba Ahmet-Ayşe Alagöz çiftini, aynı apartmanda oturan akrabaları teselli etmeye çalıştı. Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve vatandaşlar da acı haber üzerine eve geldi.

Evli ve 2 çocuk babası şehit polis memuru Alagöz'ün, Dumlupınar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nden mezun olduktan sonra atanamayınca 2007 yılında polis memuru olduğu öğrenildi. Yaklaşık 9 yıldır İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü' bünyesinde görev yapan Alagöz'ün, uzun süredir trafik polisi olarak çalıştığı ifade edildi.

Üç kardeşin en büyüğü olan Alagöz'ün cenazesinin yarın Çorum'da toprağa verileceği kaydedildi. İstanbul'daki törenin ardından uçakla Ankara'ya getirilecek olan şehidin naaşı, buradan karayoluyla Çorum'a getirilerek Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konulacak. Şehidin cenazesi, yarın öğle namazından sonra Ulumezar'da toprağa verilecek.

Evin önünde taziyeleri kabul eden şehidin kardeşi Mustafa Alagöz, 'Diyecek birşey yok, takdir-i ilahi. Allah devletimize zeval vermesin' dedi.

- Olay

İstanbul Beşiktaş'ta, Çırağan Caddesi Ortaköy yönünde seyir halinde bulunan 34 A 4342 plakalı trafik polisi aracı, karşı yönden gelen yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı 34 RUZ 27 plakalı otomobille çarpışmıştı. Araçta bulunan 2 polis memurundan biri otomobilden fırlayarak, diğeri ise otomobilde sıkışarak ağır yaralanmıştı. Araçtan fırlayan polis memuru İsmet Fatih Alagöz, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesinde şehit olmuştu. Ağır yaralanan polis memuru ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
Kaynak: AA