Soba Fiyatlarını Pahalı Bulunca LPG Tanklarını Soba Yaptı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yerel bir seyahat acentesi işleten Hakan Ünal, soba fiyatlarını pahalı bulunca eski LPG tanklarını soba yaptı.

Soba Fiyatlarını Pahalı Bulunca LPG Tanklarını Soba Yaptı
Seydikemerde Seyahat acentesi işletmesi bulunan Hakan Ünal,havaların soğumasıyla birlikte yazıhaneye gelen müşterilerinin ısınma ihtiyacını gidermek için soba almak istedi. Sobacıya gittiğinde soba fiyatlarının yüksek olduğundan dolayı almak istemeyen Hakan Ünal, Kendi sobasını kendi yapmaya karar verdi.

Eskiden oto tamircisi olduğunu,işyerinde ufak bir atölyesi bulunduğunu ve Kaynak işlerinden de anladığını belirten işletme sahibi Hakan Ünal, eskiyen oto LPG tanklarının bulunmasından dolayı böyle bir işe giriştiğini ve neticesinde de güzel bir soba yaptığını söyledi.

Sobanın toplam maliyetinin iki ızgara,dört menteşe dahil 15 TL olduğunu ve müşterilerinin de sobanın ısısından çok memnun olduğunu Söyleyen İşletme sahibi Hakan Ünal’’müşteriler ilk gördüğünde çok şaşırıyorlar.Hatta bazıları nasıl yaptığımı öğrenip kendilerinin de yapacaklarını söylüyorlar’’ dedi.

İşletme sahibi ve müşterilerinin de çok memnun olduğu LPG Tankı sobada ise yakacak olarak odun, fuel oil ve Pirina kullanıyor.
Kaynak: İHA