Optimum'da Mini Cooper Kazanma Şansı

Adana Optimum Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine Mini Cooper D otomobil kazanma şansı tanıyor.

Optimum'da Mini Cooper Kazanma Şansı
Ödüllü kampanyalarla alışverişi şölene dönüştüren ve önceki yıllarda sıfır kilometrede Mercedes C180 ve Jaguar XF hediye eden Optimum, 2016’nın ilk kampanyasında ise hayalleri süsleyen Mini Cooper D otomobil kazanma şansı tanıyor. 31 Mart’a kadar sürecek kampanya kapsamında, aynı gün içerisinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Club üyesi ziyaretçiler, son model Mini Cooper otomobilin yanı sıra çok değerli teknolojik ürünlerin de sahibi olma fırsatını kazanıyor.

Ziyaretçiler, güvenli ve ferah ortamda, seçkin mağazalardan kendi ihtiyaçlarını karşılayıp, sevdiklerine hediyeler alırken, dileyen de AVM bünyesinde bulunan Avşar Sinemasında film izlemenin keyfini sürüyor. Vizyondaki filmleri konforlu salonlarda izlemek için adeta akın eden genç, yaşlı sinemaseverler çarşamba günleri devam eden “Halk Günü” kampanyasında, sadece 8 TL’ye bu keyfi doyasıya yaşıyor.

Ziyaretçiler, bu amaçla alışverişlerini belgeleyen fiş ya da faturalarla danışma birimine başvurarak, kampanyaya katılım kuponlarını alabiliyor.

Optimum Club üyeleri, böylece AVM’deki keyifli alışverişlerine, sıfır kilometre Mini Cooper D’nin yanı sıra aynı kampanyada hediye edilecek ürünler arasında 5 Samsung Curved UHD TV, 3 adet Macbook Air, 3 adet Iphone 6 Plus, 10 adet Ipad Mini 2 Wifi yer alıyor.
Kaynak: İHA