Kepez'in Değerlerine Şiir Vefası

Kepez Belediyesi Kültür Müdürlüğü, ilçede isimleri kalıcı yatırımlara verilen ve önemli edebi eserlere imza atan şahsiyetler için ‘Kepez’de yaşayan değerlerimiz’ adlı şiir dinletisi düzenledi.

Kepez'in Değerlerine Şiir Vefası
Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’ndeki şiir dinletisinde, Arif Nihat Asya’nın, Ahmet Hamdi Tanpınar’ın, Mimar Sinan’ın ve Erdem Bayazıt’ın şiirleri seslendirildi. Şiirleri, Gözde Burcu Meke, Özhan Güven ile aralarında şairlerin de olduğu davetlilerden Güler Yılmaz, Mustafa Ceylan, Yusuf Özcan, Hasan Türkay ve Necati Ocakcı okudu. Davetliler, Türk Edebiyatı’nın değerlerinin isimlerinin Kepez’de yaşatmasından ve bu değerler için şiir dinletisi düzenlemesinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Şiir dinletisine, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile şiir severler katıldı.

Kepez Belediye Meclisi, Meşe Kapısı’ndaki 3 bin 500 kişilik açık hava tiyatrosuna Arif Nihat Asya’nın, Yeşiltepe Mahallesi’ndeki 2 bin kişilik çok amaçlı kongre ve merkezine Mimar Sinan’ın, Sakarya Bulvarı Yeni Emek Mahallesi’ndeki 512 kişilik kültür merkezine Erdem Bayazıt’ın ve Varsak’taki 150 kişilik kültür merkezine de Ahmet Hamdi Tanpınar’ın isimlerini vermişti.
Kaynak: İHA