Karaman'da Kaybolan 15 Yaşındaki Çocuk

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 5 gündür haber alınamayan 15 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor İçel'den gelen AKUT ekibinin şefi Topal: 'Bir ağılın yanında İbrahim'e ait olduğunu düşündüğümüz ayak izlerine rastladık. Fakat izler kapandığı için çok fazla emin olamıyoruz'

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 5 gündür haber alınamayan 15 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

İlçeye bağlı Yarıkkuyu Köyündeki evinden avlanmaya gideceğini söyleyerek ayrılan ve geri dönmeyen İbrahim Tok'un bulunması için sürdürülen arama kurtarma çalışmaları, sabah saatlerinde yeniden başladı.

Yarıkkuyu Köyü kırsalı ve Musa Dağı çevresinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Kavaközü Köyüne kadar olan alanda dere yatağı, ağıl ve mağaralarda da arama yaptı.

İçel AKUT ekibinin şefi Hakan Topal, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıp çocuğa ulaşabilmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

Çalışmalara Adana AFAD ekibi ile Ankara'dan gelen paletli bir arazi aracının da dahil olduğunu ifade eden Topal, 'Çalışmalara bir jandarma helikopteri de destek verdi. Her yer aranıyor. Bazı bölgeleri tekrar tekrar arıyoruz. Ekipler uyum içinde çalışıyor. Bir ağılın yanında İbrahim'e ait olduğunu düşündüğümüz ayak izlerine rastladık. Fakat izler kapandığı için çok fazla emin olamıyoruz. Bir süre sonra izler kayboluyor. Bu izlerde bizi bir sonuca ulaştıramadı' dedi.

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 5 gün önce avlanmaya gideceğini söyleyerek Yarıkkuyu Köyündeki evinden ayrılan ve geri dönmeyen İbrahim Tok'un ailesi, durumu jandarmaya bildirmiş, AFAD ekipleri, AKUT, UMKE jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatılmıştı.
Kaynak: AA