Başkan Gülcüoğlu Mahalle Ve Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Akmescit mahallesini ve mahalle esnafını ziyaret etti.

Başkan Gülcüoğlu Mahalle Ve Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor
Geçtiğimiz günlerde Sağlık Mahallesi esnaf ve sakinleri ile buluşan Başkan Gülcüoğlu, bu kez de Akmescit Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşın istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Gülcüoğlu, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi verdi.

Hemen her gün ilçe sakinleriyle bir araya gelen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Akmescit mahallesini ziyaret ederek mahalle esnafıyla sohbet etti. Başkan Gülcüoğlu;” Her fırsatta hemşehrilerimizle buluşuyor sorunlara yerinde çözüm arıyor, ihtiyaçları birlikte tespit ediyoruz. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez. Doğru hizmeti yerinde ve zamanında vatandaşa götürebilmek adına hem mahalle toplantılarıyla hem de gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ile vatandaşlarımızla buluşuyoruz” dedi.

Soba başında çay eşliğinde gerçekleşen samimi sohbette Akmescit Mahallesi sakinleri isteklerini Başkan Gülcüoğlu’na ileterek bugüne kadar yapılan yatırım ve hizmetler için Başkan Gülcüoğlu’na teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA