Antalya Şehir Tiyatrosu'ndan Öğrencilere Karne Hediyesi

Antalya Şehir Tiyatrosu, çok sevilen iki çocuk oyununu şubat ayının ilk haftasında ücretsiz sahneleyecek.

Antalya Şehir Tiyatrosu Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Birimi, öğrencilere karne sürprizi yaptı. Şehir Tiyatrosu, çok sevilen çocuk oyunları 'Küçük Kara Balık' ve 'Değiştirilmiş Çocuk'u yarı yıl tatilinde ücretsiz sahneleyecek.

1 Şubat'ta saat 15.00'te gerçekleşecek ilk gösterimde 'Küçük Kara Balık' adlı oyun sahnelenecek. Annesi ile bir derede yaşayan Küçük Kara Balık'ın bir gün yaşadığı yerin dışındaki dünyayı merak ederek çıktığı uzun yolculuğun hikayesinin anlatıldığı oyunun yazarı Samed Behrengi, yönetmeni ise Ali Meriç.

2 Şubat Salı ve 3 Şubat Çarşamba günü saat 15.00'te ise 'Değiştirilmiş Çocuk' adlı oyun sahnede olacak. Selma Lagerlöff tarafından yazılan ve Özer Tunca tarafından yönetilen oyunda sevginin tüm kalpleri yumuşatacağı olgusu işleniyor.

Antalya Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, yaptığı açıklamada, tiyatro sanatı ile küçük yaşlarda tanışmanın çocukların kişisel gelişimi üzerinde güçlü olumlu etkileri olduğunu bildirdi. Özgür, Şehir Tiyatrosu olarak özel günleri kapsayan organizasyonlarının devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA