Osmanlı İmparatorluğunun Kurulduğu Yerden Bayır-Bucak Türkmenlerine Yardım

Bilecik Ak Parti Teşkilatı’nın Bayır-Bucak Türkmenleri için başlattığı kampanya kapsamında toplanan 2 TIR dolusu yardım yola çıktı.

Osmanlı İmparatorluğunun Kurulduğu Yerden Bayır-Bucak Türkmenlerine Yardım
Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı ile Ak Parti Söğüt İlçe Başkanlığı önderliğinde toplanan yardımlar, bugün öğle namazının ardından edilen dualar sonrası sonra yola çıktı. Bilecik İlim Yayma Cemiyeti önündeki uğurlama törenine, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi, partililer ve vatandaşlar katıldı.

TIR’ların yola çıkmadan önce açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti Genel Merkezi Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın talimatları doğrultusunda Bayır-Bucak Türkmenleri için toplanan yardımı göndereceklerini belirtti.

Bayrak, “Allah hayırlısıyla varması gereken yere varmalarını nasip etsin. Ensar ruhu ile hayırda yarışma bilinci içinde bu kampanyamıza destek veren bütün Bilecikli hemşehrilerimize ben sizler aracılığınızla teşekkür ediyorum. Bu kampanyanın yürütülmesinde sorumluluğu üstlenen Sosyal Politikalar Başkanımız Salih Kaya başta olmak üzere bizden desteğini hiçbir aşamada esirgemeyen başta Bozüyük Belediye Başkanımıza, bütün belediye başkanlarımıza, yardımların paketlenmesinde gün boyu çalışan hanım kardeşlerimize, gençlik kollarımıza, onların teşkilat mensuplarına, merkez ilçe yönetimimize, Söğüt İlçe Başkanlığımıza diğer bütün ilçe başkanlığımıza ve bu kampanyada emeği geçen ve bize yurdunu açan İlim Yayma Derneği yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

İçinde insani yardım bulunan 2 TIR, katılımcıların ettiği duanın ardından Bayır-Bucak’a doğru yola çıktı.

Öte yandan TIR’ların önünde “Dirilişten Direnişle” yazısı dikkatlerden kaçmadı
Kaynak: İHA