Genç Kaymek Gençliğin Yanında

Gençlere eğitim desteği veren Genç KAYMEK yarıyıl tatilinde de kurslarını sürdürüyor. Kurslardan 57 sınıfta yaklaşık 2 bin 500 öğrenci faydalanıyor.

Genç Kaymek Gençliğin Yanında
Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesinde hizmet veren Genç KAYMEK gençliğin daha başarılı ve daha sosyal olması için çalışmalarına devam ediyor. Her daim gençlerin yanında olan Genç KAYMEK yarıyıl tatilinde de kurslarını sürdürüyor. Genç KAYMEK gençlik merkezlerinde TEOG, LYS ve YGS’ye hazırlanan öğrencilere eğitim veriliyor.

Genç KAYMEK Müdürü Ali Ulusoy, gençlik merkezleri olarak sınavlara hazırlık programını yarıyıl tatilinde de devam ettirdiklerini belirterek, "TEOG’da aldığımız güzel sonuçlar bizleri daha da azimli ve gayretli hale getirdi. 57 sınıfta yaklaşık 2 bin 500 öğrencimize yönelik iki hafta boyunca TEOG, LYS ve YGS çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca izcilik ve sosyal faaliyetlerimiz de gençlik merkezlerimizde sürüyor. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimize artı değer kazandırma adına çok ciddi çalışmalara imza atıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA