Çorum EMİTT Fuarı'nda Tanıtılacak

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İstanbul'da yarın başlayacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Çorum'un en iyi şekilde tanıtılacağını bildirdi.



Gül, yaptığı yazılı açıklamada, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da EMITT Fuarı'na katılarak, Çorum'un tanıtımına biraz daha katkı sağlamayı hedeflediklerini belirterek, Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde yarın başlayacak fuarda kentin en iyi şekilde tanıtılmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen ve bu yıl 20'ncisi düzenlenecek fuarda çok sayıda yerli ve yabancı katılımcının yer alacağını dile getiren Gül, 'Bu önemli organizasyonda Çorum’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini etkin bir şekilde tanıtacağız. Çorum'un tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılması için EMİTT Fuarı büyük bir fırsattır. Çorum Valiliği ile birlikte katılacağımız fuarda Çorum’u en iyi şekilde temsil edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Gül, bu tür fuarlarla birlikte Çorum’a gelen yerli ve yabancı turist sayısını artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA