CHP'li Aytuğ Atıcı yaralı teröristler için Cizre'ye gideceğini ilan etti

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Cizre'de yaralanan insanlara ambulans gönderilmediğini savunarak, hükümet buna bir çözüm bulmazsa, bir hekim olarak oraya kendisinin gideceğini söyledi. CHP'li Atıcı'nın HDP'nin dilinden sözler sarf etmesi dikkat çekti.

CHP'li Aytuğ Atıcı yaralı teröristler için Cizre'ye gideceğini ilan etti
CHP'li Aytuğ Atıcı yaralı teröristler için Cizre'ye gideceğini ilan etti
TBMM'de bugün HDP Grup önerisi görüşmesi yapıldı.

Yerinden söz alan CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Cizre'de yaralanan insanlara ambulans gitmediğini söyledi.

Güneydoğu'daki terörle mücadeleden 'Savaş ortamı' diye bahseden CHP'li vekil, HDP'nin dilinden konuştu.

'TERÖRİSTLER İÇİN DE GİDİLECEK'

'Güneydoğu'daki savaş ortamının sebepleri, sonuçları her şey tartışılabilir' diyen Atıcı, 'Ben bir hekimim. Tartışmayacağımız bir tek şey var; insan yaşamı. Eğer yaralılar için ambulans gidemiyorsa hükümetimizin buna acilen bir çözüm bulması gerekiyor. Oradaki ortamda o yaralılar ambulanssız kalamaz. Bunların içinde çocuklar var, yaşlılar var, kadınlar var. Terörist bile olsa gidilecek, alınacak, tedavisi yapılacak, adalete teslim edilecek. Bizim anlayışımız budur' şeklinde konuştu.

Bir hekim olarak iki gündür uyuyamadığını ifade eden Aytuğ Atıcı, 'Sayın bakan siz de duyarlısınız, bu konuyu hükümete lütfen taşıyın. Bir an önce oradaki yaralılara ambulans ulaşsın. Değilse bir hekim olarak bizzat ben gideceğim. Bunu da buradan ilan ediyorum' dedi. BEYAZ GAZETE

CHP'li Aytuğ Atıcı yaralı teröristler için Cizre'ye gideceğini ilan ettiCHP'li Atıcı'dan skandal sözler!