Karaman'da Kaybolan 15 Yaşındaki Çocuk

Ayrancı ilçesinde 3 gün önce kaybolan çocuğun bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 3 gündür haber alınamayan 15 yaşındaki çocuğun bulunması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.İlçeye bağlı Yarıkkulu köyündeki evinden 3 gün önce avlanmaya gideceğini söyleyerek ayrılan ve geri dönmeyen İbrahim Tok'un bulunması için sürdürülen arama kurtarma çalışmaları, bu sabah yeniden başladı. Dün akşam olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilen çalışmalar, Yarıkkuyu köyüne yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Kavaközü köyünde sürdürüldü. Sonuç alamayan ekipler, çalışmalarına Yarıkkuyu köyünde devam ediyor.

Jandarma, Karaman ve Konya AFAD ekiplerinin iz takip köpekleriyle yaptığı arama çalışmalarına, Ereğli Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği üyelerinin yanı sıra çevre köylerden gelen vatandaşlar da katıldı.

Karaman'ın Ayrancı ilçesinde 3 gün önce avlanmaya gideceğini söyleyerek Yarıkkuyu köyündeki evinden ayrılan ve geri dönmeyen İbrahim Tok'un (15) ailesi, dün durumu jandarmaya bildirmiş, AFAD ekiplerinin iz takip köpekleriyle yaptığı çalışmadan sonuç alınamamıştı. Arama çalışmalarına dün akşam, olumsuz hava şartları nedeniyle ara verilmişti.
Kaynak: AA