Beyşehir'de Konvoylara Farkındalık Kampanyası

Beyşehir'de düğün ve asker uğurlama konvoylarının kaldırılmasına yönelik yeni bir çalışma ve farkındalık kampanyası başlatılacağı bildirildi.

Beyşehir İlçe Kaymakamlığı makamında gerçekleştirilen toplantıda, başlatılacak olan kampanya ile ilgili ayrıntılar masaya yatırıldı.

Toplantının ardından düzenlenecek kampanya ile ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaymakam Başıbüyük, Beyşehir'de toplumu huzursuz ve rahatsız eden bazı alışkanlıkları değerlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Bu alışkanlıklardan en önemlisinin Beyşehir’i de çok yakından ilgilendiren bir konu olan düğün konvoyları ve düğün ve eğlence gibi merasimlerde silah atılması problemi olduğunu dile getiren Başıbüyük, şunları kaydetti:

'Bu gürültüler yüzünden, hastaların, ders çalışan çocukların evinde, istirahat eden çalışan insanların da bir ıstırabı oluyor ve insanlar evinde dinlenmek isterken yoruluyor. Sağ olsunlar belediye başkanımız ve ilçe başkanlarımız bu konuyu görüşmek için geldiler ve bir teklifte bulundular. Mart ayından itibaren çok yoğun bir kampanya başlatacağız. Burada önemli olan toplumun bütün kesimlerinin bize destek olması. Bu desteği ben burada görüyorum. Yani bütün siyasi partilerin ilçedeki temsilcilerinin burada olması bizim için büyük bir güç kaynağı oluyor.Halkımızın da bize destek vermesini arzu ediyoruz.'

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Sefa Mercan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, MHP İlçe Başkanı Mustafa Taşkın ve CHP İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt katıldı.

Kaynak: AA