Batman'da Üç Ayrı Trafik Kazasında 10 Kişi Yaralandı

Batman’da üç ayrı trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Yaralılar, çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Batman'da Üç Ayrı Trafik Kazasında 10 Kişi Yaralandı
Alınan bilgiye göre, ilk kaza Batman’a bağlı Beşiri yolu Kıra Dağı’nda meydana geldi. Aşırı buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan plakası öğrenilemeyen TIR, yola savruldu. Batman’dan Beşiri yönüne gitmekte olan A.S. yönetimindeki otomobil, yola savrulan TIR’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan A.S. ve yanındaki L.K. yaralandı.

İkinci kaza ise, Batman-Beşiri yolunda meydana geldi. Batman’dan Beşiri istikametine gitmekte olan N.B. yönetimindeki otomobil ile karşı yönden gelen sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir başka otomobil çarpıştı. Kazada N.B., İ.K. ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı.

Üçüncü kaza ise, Batman-Silvan karayolu Yolağzı köyü mevkiinde meydana geldi. Silvan istikametinden Batman yönüne gelmekte olan B.T. yönetimindeki kamyon, Yolağzı köyü yakınlarında yolun kaygan oluşu nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada araç sürücüsü B.T., R.B. ve N.A. yaralandı.

Üç ayrı kazada yaralanan toplam 10 kişi, Batman Bölge Devlet Hastanesi ve bazı özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA