Yiğidolar Kahvaltıda Buluştu

İzmir de beş şubesi ile faaliyet gösteren Sivas Yiğidolar Dernekleri, Karabağlar’da bulunan Sivas Yiğidolar Yiğitler Köyü Derneği merkezinde kahvaltı tertip etti.

Yiğidolar Kahvaltıda Buluştu
Kahvaltıya Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekilli Bilal Doğan, AK Parti’den milletvekili adaylığı bulunan Cemal Bekle, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü, Karabağlar Milli Eğitim Müdürü Halit Aslan, Karabağlar Müftüsü Abdülcabbar Altun, KASİAD Başkanı Murat Yaman, Kur’an’a Hizmet Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Kahvaltıda, Karabağlar’ın sorunları ele alınırken, burada konuşma yapan Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, “Günümüzde en büyük ihtiyaç birlik beraberliğin artırılmasıdır. Bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Birlik ve beraberlik adına ayrım gözetmeksizin tüm toplantılara katılmaya çalışıyorum" dedi.

İzmir Büyük Şehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ise Karabağlar’ın İzmir’in ön önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek Karabağlar’ın sorunlarını grup başkan vekili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yakından takip ettiğini söyledi.



AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü de ilçeye katkılarından dolayı Kaymakam Mehmet Sadık Tunç’a teşekkür etti. Körüklü, "Bilal Doğan’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili olması Karabağlar’ın sorunlarının çözümü adına çok önemli. AK Parti Karabağlar İlçe olarak Sivaslıların desteğini her zaman açıkça görüyoruz. Sivaslılar bizim için çok büyük önem taşıyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA