Talep Sosyal Medya'dan, Çözüm Büyükşehirden

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sosyal medya üzerinden gelen Soma Karacahisar Mahallesi yolu ve köprüsünün onarımı talebi kısa sürede yanıt buldu. Geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan aşırı yağış nedeniyle hasar gören yol ve köprü, gerçekleştirilen çalışmayla kısa sürede onarıldı.

Talep Sosyal Medya'dan, Çözüm Büyükşehirden
Sosyal medyayı aktif olarak kullanması ile bilinen ve kendisine gelen taleplerin yerine getirilmesi için talimat veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen taleplere yanıt vermeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta içerisinde aşırı yağış nedeniyle hasar gören Soma Karacahisar Mahallesi yolu ile köprüsünün onarımı kısa sürede yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla köprü ve yolun onarımı noktasında hemen harekete geçtiklerini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Soma ile Karacahisar Mahallemizi birbirine bağlayan yol ve köprüde geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan aşırı yağış nedeniyle hasar meydana geldi. Yol ve köprünün onarımı için vatandaşlarımız sosyal medya üzerinden talepte bulundular. Gelen talebin ardından Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla hemen harekete geçerek Karacahisar yolu ve köprüsünde onarım çalışmalarına başladık” dedi.

Çalışmaların kısa sürede tamamlandığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, vatandaşların ulaşımlarını artık daha rahat bir şekilde sağlayabileceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA