Seydişehir'in Dikilitaş Mahallesindeki Okulun Tadilatı Yapıldı

Seydişehir Dikilitaş mahallesinde bulunan okul boyanıp, çatısı aktarıldı.

Daha önce okulun akan çatısından dolayı zorlukla ders işlenen Dikilitaş mahallesindeki okulda başlanan bakım onarım çalışmaları çerçevesinde okul çatısında başlanan tadilat bitti, okulun sınıf ve koridorları boyanarak güzel bir görünüm aldı.

Okul Müdürü Fatih Borazan öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alabilmesi için okul yönetimi ve öğretmenler olarak ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini dile getirerek şunları söyledi:

“Daha önceden okulumuzun çatısı eski olduğu için sınıflarımıza ve koridorlarımıza damlıyordu. Milli Eğitim Müdürüm ve Kaymakamımıza durumu ilettik, sağ olsunlar hemen ilgilendiler. Okulumuzun çatısı tadilat yapıldı ve sınıflarımız ile koridorlar tadilattan geçirilerek yeniden boyandı. Okul bahçesi ihata duvarının yapılması içinde yoğun gayret ve çabanın içerisindeyiz. Bize her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen sayın ilçe Kaymakamımız Regaip Ahmet Özyiğit'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar'a ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Mehmet Borazan'a okulumuz adına şükranlarımı sunuyorum'

Kaynak: AA