Adana'nın Kuzey İlçeleri Donuyor

Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava, Adana’da da kuzey ilçelerde etkili olmaya devam ediyor. Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Adana’da da etkili olan soğuk ve yağışlar nedeniyle hava sıcaklığının bugün gündüz 9, gece 1 derece, yarın gündüz 7, gece ise eksi 2 derece olması bekleniyor.

Adana'nın Kuzey İlçeleri Donuyor
Adana’nın kuzey ilçeleri Tufanbeyli ve Saimbeyli’de soğuk hava etkisini sürdürüyor. Bugün Tufanbeyli’de hava sıcaklığı gündüz eksi 9, gece eksi 16 derece, Saimbeyli’de ise gündüz eksi 8, gece ise eksi 17 derece olarak ölçüldü. Yarın ise her iki ilçe de bu yılın en soğuk gününü yaşayacak. Saimbeyli’de ve Tufanbeyli’de hava sıcaklığı yarın gündüz eksi 12, gece ise eksi 21 derece olacak. Hava sıcaklığı salı gününden itibaren artacak ancak kuzey ilçelerde gündüz ve gece hava sıcaklığı yine de sıfırın altında seyredecek.

Öte yandan, yoğun kar yağışı nedeniyle Saimbeyli Obruk mevkiinde tomruk taşıyan TIR kaza yapınca yol bir süre trafiğe kapandı. Yardımın gelmesiyle trafik tek taraflı olarak açıldı. Daha sonra iş makineleriyle TIR güçlükle düştüğü yerden çıkartıldı.
Kaynak: İHA