Sulakyurt Belediye Başkanı Bildik, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bildik, belediyede düzenlenen programda yaptığı konuşmada, çalışmaları hakkında bilgi vererek, belediyenin asıl görevinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu söyledi.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Bildik, şunları kaydetti:

'Sulakyurt ilçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizin değişim ve gelişmesini kendimize hedef olarak belirledik. Bu hedef doğrultusunda ekiplerimiz her alanda ilçemizin altyapı, üstyapı ve ulaşım konularında da hazırladığımız projeler doğrultusunda gecesini gündüzüne katarak, Sulakyurt halkının mutluluğu için çalışıyorlar. Çarşı içi kar ve yağmur suları gideri için kanal açma çalışması başlattık ve yarısını tamamlamış bulunuyoruz. Havaların durumuna göre bir an önce yarım kalan kanalımızı tamamlayacağız. İlçemize 6 noktaya kurulumunu yaptığımız MOBESE kameraları ise halkımız tarafından takdirle karşılandı. Park ve bahçeler ve diğer kamu hizmetleri ve daha birçok hizmetlerimizi aciliyet durumuna göre en kısa sürede vatandaşımızın hizmetine sunacağız.'

Karla mücadele çalışmalarını da hızlandırdıklarını belirten Bildik, yoğun kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklarda tuzlama ve küreme çalışmaları yaptıklarını, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için tüm tedbirleri aldıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA