Emet Belediyesi'nden Hasta Ve Kimsesizlere Şefkat Eli

Emet Belediyesi’nin sosyal projelerinden birisi olan ’Bir ses bir nefes’ projesi kapsamında, ilçedeki hasta ve kimsesiz vatandaşların günlük ihtiyaçları belediye tarafından karşılıyor.

Emet Belediyesi'nden Hasta Ve Kimsesizlere Şefkat Eli
Belediye Başkanı Mustafa Koca’nın bizzat katıldığı çalışmalar kapsamında yalnız yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar evlerinde ziyaret edilerek başta gıda ve yakacak olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

Belediye bünyesinde kuruluna ekipler ile haftada 1 gün evlerde temizliğe gidilirken, hastane ve doktor ihtiyaçlarında da araç tahsis ediliyor.

Belediye Başkanı Mustafa Koca, yaptığı açıklamada, vatandaşlara sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmet ulaştırmaya çalıştıklarını bildirdi.

Koca, “Kimi vatandaşımız yalnızlıktan, kimisi ise geçim derdinden şikâyet ediyor. Bizleri kendi evlatları olarak görerek sorunlarını bizlerle paylaşıyorlar. Onların sorunlarını dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek, muhabbet etmek bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız ziyaretlerden mutlu olduklarını gördüğümüz büyüklerimizin hayır dualarını almak bizim için kazanımları en büyüğüdür” dedi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Koca’ya teşekkür ettiler. (EFE)
Kaynak: İHA