Beksiad Üyelerinden BTSO'ya Teşekkür Ziyareti

Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay, dernek üyeleri ile birlikte Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti.

Beksiad Üyelerinden BTSO'ya Teşekkür Ziyareti
Türkiye’de bebe-çocuk konfeksiyonu üretiminin yaklaşık yüzde 80’ini karşılayan Bursa, BTSO öncülüğünde TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve BEKSİAD iş birliği ile önemli bir fuar organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB ve BEBKA destekleriyle 13-17 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Junioshow Fuarı dolayısıyla aralarında Rusya, Almanya ve Gana gibi farklı coğrafyalardan yaklaşık 300 kişilik alım heyeti de Bursalı bebe-çocuk konfeksiyonu temsilcileriyle bir araya geldi. Toplam 24 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuar, sektör temsilcilerinin de yüzünü güldürdü.

“BTSO’NUN ÖNDERLİĞİNDE DÜZENLEDİK”

BEKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Halil Atalay, Bursa’da bebe - çocuk konfeksiyonu sektöründe 5 yıllık bir aranın ardından gerçekleştirilen fuar organizasyonu için dernek üyeleri ile birlikte BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve Başkan Vekili İsmail Kuş’u ziyaret etti. Fuarda 150’ye yakın firmanın stant açtığını hatırlatan Atalay, “Tüm firmalarımız, fuardan büyük bir memnuniyetle ayrıldı. Bu fuarın gerçekleştirilmesine önderlik yapan BTSO’ya ve vizyonunu ortaya koyan Sayın Başkanımız İbrahim Burkay’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Beklentilerimizin üzerinde bir fuar organizasyonu gerçekleştirdik. Birliğimize ve beraberliğimize katkı koyan tüm firmalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“SEKTÖRÜMÜZÜN GÜCÜNÜ SERGİLEDİK”

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay da üretimin ve ihracatın merkezi konumundaki Bursa’yı fuarcılığın da merkezi haline getirmek istediklerini söyledi.

Kentin tüm dinamikleriyle birlikte bu vizyona katkı koyduğunu belirten İbrahim Burkay, “Sektör temsilcilerimizin de sahip çıkmasıyla Bursa’ya çok önemli bir fuar kazandırdık. Fuar ile ürünlerini 3 kıtaya ihraç eden firmalarımızın neleri başarabileceğini bir kez daha göstermiş olduk. İnşallah önümüzdeki yıllarda fuarımızın gücünü arttırarak sürdüreceğiz. Katılımcı firmalarımıza, BEKSİAD’ın kıymetli Başkanı ve değerli yöneticilerine işbirlikleri ve katkıları için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA