Ayşe Kulin Bursa'da Okurlarıyla Buluştu

Yazar Ayşe Kulin, yeni kitabı Tutsak Güneş’in imza gününde Bursalı okurlarıyla bir araya geldi. Kitap imzalatmak isteyen okurlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Ayşe Kulin Bursa'da Okurlarıyla Buluştu
Yazar Ayşe Kulin, son romanı ‘Tutsak Güneş’in imza gününde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Bursa Kitap Merkezi’nde okurlarıyla bir araya geldi. Tutsak Güneş isimli kitabıyla Kulin, okurlarını yakın gelecekte, yeryüzünde bir ülke’ye götürecek. Okurlar, polisler ordusundan oluşan ve demir yumrukla yönetilen bir ülkede bilim kadını Yuna ile tanışacak. Yuna’yı okurları için tanıtan Kulin, "Geçmişine, kaderine ve en önemlisi de, bir kadın olarak tutkularına sahip çıkarak, beklenmedik bir şekilde gerçekleri sorgulamaya başlayan Yuna, sorumluluğunu üstlenip, deyim yerindeyse, güneşe açılan kapıyı aralamayı göze alacak" dedi.

Okurlarının isteği üzerine eski yeni tüm kitaplarını imzalayan Kulin, okurlarıyla fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Yeni kitabı hakkında açıklamada bulunan Kulin, "Tutsak Güneş’in ardından öykü türünde eser vermeye devam edebilirim. Ayrıca Bursalı okurlarım beni çok memnun etti. İlgiden memnun kaldım. Biz edebiyatçılar okurlarımız sayesinde varız” dedi.

Kaynak: İHA