Seyyid Abdulkadir Geylani Hazretleri (Ks) Anıldı

Seyyid Abdulkadir Geylani Hazretleri Gaziantep7in Araban ilçesinde düzenlenen mevlüt programı ile anıldı.

Seyyid Abdulkadir Geylani Hazretleri (Ks) Anıldı
Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı tarafından her yıl değişik bir ilde düzenlenen ve bu yıl da Gaziantep’te gerçekleşen programın üçüncüsü Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlahi ve duaların okunduğu programda ümmet bilinci, gençlik yapılanması ile ilgili bilgiler ve Gavs’ul-Azam Seyyid Abdulkadir Geylani Hazretlerinin (KS)’nin hayatından kesitler sunuldu. Yoğun ilgi gören Mevlid-i Şerif’e Vakıf Başkanı Kadri Tarikatı Şeyhi Şeyh Muhammed Uçar, Vakıf Yöneticileri, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep ve Araban İlçesindeki Kadri Tarikatı Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı Başkanı ve Kadri Tarikatı Şeyhi Şeyh Muhammed Uçar, "Amacımız bu tür programlar düzenleyerek gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Gençlerimize İslamı anlatmaktır. Vakfımız bünyesinde çok sayıda gençler bulunmaktadır. Bizim amacımız gençlerimize sahip çıkmaktır. Bu tür programları yapmaya devam edeceğiz, bizim için programlarımıza kimin geldiği yada gelmediği pek önemli değil. Bizim hedefimiz var bu hedeflerimizden de kesinlikle vazgeçmeyeceğiz. Kosan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Vakfı olarak hedefimiz ise topluma güzel bir gençlik hazırlamaktır’’ ifadelerini kullandı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayarak ilahilerin söylendiği gece semah gösterisi ve salavatlar eşliğinde yapılan zikir ile son buldu.
Kaynak: İHA