Kartepe'de Marka Ve İtibar Yönetimi Konulu Seminer

Kartepe Belediyesi, hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Marka ve İtibar Yönetimi” semineri düzenledi.

Kartepe'de Marka Ve İtibar Yönetimi Konulu Seminer
Hizmet kalitesini yükseltmeyi ve Kartepe’ye marka imajını oluşturmayı hedefleyen Kartepe Belediyesi, yeni yılda da akademisyenlerin desteğinde personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyor. Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yılın ilk eğitim seminerine belediye personeli ve muhtarlar katıldı.

Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ümit Alnıaçık tarafından verilen seminerde “Marka kavramı ve markanın tarihi, marka olmak ve marka olmanın faydaları, marka kararları ve marka stratejileri, kurumsal itibar kavramı, itibar nasıl oluşur, itibar neye yarar, itibar nasıl yönetilir” konularına kapsamlı olarak değinildi.

Slayt gösterisi desteğinde sunum yapan Alnıaçık, marka olmanın önemini vurgularken, “Günümüzde işletmeler markaları kadar konuşuyorlar. Kurumsal itibar işletme için en değerli varlıklardan birisidir. İyi bir itibarı inşa etmek zaman ve emek ister. Onu korumak daha da zahmetlidir. Ancak bu zahmete değer. Bu süreç akşamdan sabaha değil, sonu olmayan uzun vadede kendini gösteren bir süreçtir. Marka olun ve kurumuzun itibarını her şeyin üstünde tutun” dedi.

Seminer sonunda konuşmacı Doç. Dr. Ümit Alnıaçık’a Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına teşekkür belgesini tek bayan muhtar olan Ataevler Mahalle Muhtarı Neslihan Serim takdim etti.
Kaynak: İHA