Belediyeden Vatandaşlara Sıcacık Sahlep İkramı

Turgutlu Belediyesi’nin ikram çeşmesinden bu kez binlerce Turgutluluya sıcacık sahlep ikram edildi. Sahlepler ağızları tatlandırırken, vatandaşlar da hem Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e hem belediyeye hem de şehitlerimize hayır duasında bulundu.

Belediyeden Vatandaşlara Sıcacık Sahlep İkramı
Turgutlu Belediyesi’nin her Cuma gününün geleneği haline getirdiği çorba ikramı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in talimatıyla bu kez sıcacık sahlepe dönüştürülerek vatandaşların ağızları tatlandırıldı. İşletme İştirakler Müdürlüğü Aşevi ve Hayır Merkezi tarafından hazırlanan yaklaşık yüz kilogram sahlep, Pazar Camii karşısında bulunan İkram Çeşmesi’nden halka dağıtıldı. Yoğun ilgi görerek vatandaşların sıraya girdiği çeşmenin önünde renkli görüntüler oluştu.

İşletme İştirakler Müdürü Feray Kahyaoğlu ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Aylin Askingil’in de yer aldığı ikram esnasında yoldan gelip geçenlere ikram davetinde bulunuldu. Başta camii cemaati, esnaflar ve öğrenciler olmak üzere 7’den 77’ye herkes belediyenin sahlep ikramlarından tadarak, hem Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e hem belediyeye çalışanlarına hem de şehitlerimize hayır duasında bulundu. Hayrın Allah katında kabulünü dileyen vatandaşlar, geçtiğimiz haftalardaki çorba, bu haftaki sahlep ikramından dolayı teşekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA