Başkan Baran Açıklaması 'Çalışan Ve Üretenin Yanındayız'

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de faaliyet gösteren Nuh Çimento Fabrikasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Baran Açıklaması 'Çalışan Ve Üretenin Yanındayız'
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Hereke Nuh Çimento Fabrikasına gelen Başkan Baran’ı Nuh Çimento Grubu CEO’su Gökhan Karabulut ve Fabrika Müdürü Sinan Urhan fabrika girişinde karşıladı. Fabrikada incelemelerde bulunan başkanlar, üretim modeli ve çalışmalar hakkında Nuh Çimento Grubu CEO’su Gökhan Karabulut ve Fabrika Müdürü Sinan Urhan’dan bilgiler aldılar.

Öğle yemeğinde ise işçilerle buluşan Başkanlar, tabldot sırasına girerek kendi yemeklerini aldı. İşçilerle birlikte aynı sofrayı paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, “Emek harcayan kardeşlerimizle ve yöneticilerimiz bir araya gelmekten son derece mutluyum. Unutmamak gerekiyor ki; üretim, emek ve zekanın ürünüdür” dedi.

İşçilerle birlikte aynı şekilde yemek yiyerek sohbet eden Başkan Baran, çalışanların sorularını yemek masasında samimiyetle cevapladı. Başkan Baran, “Her zaman çalışanın ve üretenin yanındayız. Bizde sürekli halkımızın ve emekçimizin yanındayız. Tüm emekçilere sağlık ve mutluluk diliyorum” İfadelerini kullandı.

Başkan Baran, 2015 yılının Körfez için büyük atılımlarla geçtiğini belirterek, yatırımlara atılımlara 2016 yılı ile devam edeceklerini belirtti.

Sanayici ve işadamları ile omuz omuza çalıştıklarını ifade eden Başkan Baran, “Bölgemizde faaliyet gösteren fabrikalarımızla sürekli iletişim halindeyiz. İlçemiz büyüyor ve her geçen gün gelişiyor. Fabrikalarımızın kentimize ekonomi ve istihdama sağladığı katkı son derece önemli. Bunun bilincinde kentimize en doğru yatırımları yapmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA