Numarataj Görevlilerine Elektronik Belge Eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çeşitli birimlerinde çalışan personellerin verimli ve etkin hizmet verebilmesi amacıyla sürdürdüğü hizmet içi eğitim programları kapsamında, il genelinde numarataj servislerinde görev yapan personellere EBYS uygulama eğitimi verildi.

Numarataj Görevlilerine Elektronik Belge Eğitimi
Personelinin belediye ile ilgili iş ve işlemlerde vatandaşlara daha etkin ve verimli hizmet verebilmesi amacıyla hizmet içi eğitim programlarına ağırlık veren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda İlçe Koordinasyon Şube Müdürlüklerinde görevli bulunan numarataj personeline Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) eğitimi verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’ndeki eğitim programına EBYS ve Arşiv Şube Müdürü Erhan Özdemir, Yazılım Mühendisi Gülin Karan Özkaya, Arga Yazılım Eğitim Sorumlusu Ertuğrul Gök ve numarataj personelleri katıldı.

YAZIŞMA VE İŞLER MERKEZDEN TAKİP EDİLEBİLECEK

Manisa il sınırları içerisinde numarataj yetkisinin 8 Temmuz 2014 tarih ve 160 sayılı Meclis kararı ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne verildiğini hatırlatan EBYS ve Arşiv Şube Müdürü Erhan Özdemir, “İlçe numarataj destek görevlileri, görevlendirildikleri ilçe sınırları içinde numarataj çalışmaları kapsamındaki iş ve işlemleri yürütmek, numarataj levhalarını ilgili binaya çakmak, imar uygulamalarını merkeze göndermek, sisteme işlemek, sorumlu oldukları ilçe sınırları içerisinde binaların fotoğraf çekimini yapmak ve numarataj kontrolünü yapmakla görevlendirilmişlerdir. Elektronik Belge Yönetim Sistemi entegrasyonu ile ilçe numarataj destek görevlilerinin yaptığı iş ve yazışmalar merkezden takip edilir duruma gelecektir” dedi.

Kaynak: İHA