Hüyük'de 'Haydi Bil Bakalım' Bilgi Yarışması

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan 6. Sınıflar arası 'Haydi Bil Bakalım' bilgi yarışmasının Hüyük ilçe finali yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan 6. Sınıflar arası 'Haydi Bil Bakalım' bilgi yarışmasının Hüyük ilçe finali gerçekleşti.

Hüyük Belediyesi Kültür Etkinlikleri salonunda düzenlenen 6. Sınıflar arası 'Haydi Bil Bakalım' bilgi yarışmasının Hüyük ilçe finali yapıldı.

Programa ilçe Kaymakamı Bayram Türker, ilçe Belediye Başkanı Mehmet Şahin, ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ünal, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yarışmanın finalinde, Yunus Emre Ortaokulu, İmrenler Ortaokulu, Suludere Şehit İsmail Şahin Ortaokulu ve Çamlıca Mehmet Akif Ersoy Ortaokulları yarıştı.

Yarışma sonunda Konya'da yapılacak il finallerinde Hüyük'ü temsil etmeye Yunus Emre Ortaokulu hak kazanırken, yarışmada dereceye giren ve katılan okullara kupa, madalya ve okul kitaplığı için kitap hediye edildi.

Kaynak: AA