'Dünyanın En Güzel Kokusu'

Yönetmenliğini Uğur Yağcıoğlu'nun üstlendiği film, 12 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Uğur Yağcıoğlu'nun yazıp yönettiği 'Dünyanın En Güzel Kokusu' adlı film, 12 Şubat'ta vizyona girecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Endemol Shine Türkiye ile Böcek Film'in ortak yapımcılığını üstlendiği filmde, başrolleri Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu paylaşıyor.

Şarkı sözü yazarı Hakan ile en iyi arkadaşı Derya'nın, çocuk özlemi nedeniyle evlenmelerini, ardından çocuklarını ayrı yaşayan anne ve babalar gibi büyütmelerini anlatan film, günümüz ilişkilerine eleştirel, mizahi ve dramatik bir bakış sunuyor.

Süpervizörlüğünü Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı filmde ayrıca Burak Altay, Esra Ruşan, Nezih Tuncay, Feriha Eyüpoğlu, Açelya Akkoyun gibi isimler de rol aldı.

İstanbul ve Amsterdam'da çekilen filmin, post prodüksiyonu eş zamanlı yürütüldü. Filmin çekimleri, farklı hava şartlarının ve zaman değişimlerinin kullanılabilmesi amacıyla nisan, haziran ve kasım aylarında gerçekleştirildi.

- 'İstanbul'un En Güzel Gözleri' şarkısına Tuba Ünsal ses verdi

Filmin müziklerinin bulunduğu albümün direktörlüğünü Mert Tünay, süpervizörlüğünü ise Kenan Doğulu yaptı.

Doğulu Prodüksiyon ve DMC etiketi ile satışa sunulacak albümde, Tünay'ın film için yazdığı 'İstanbul'un En Güzel Gözleri' isimli şarkı da bulunuyor. Başrol oyuncusu Tuba Ünsal'ın geri vokalde yer aldığı şarkının klibi, Youtube'da izleyiciyle buluştu.

Albümde, Teoman ve İrem Candar'ın birlikte seslendirdiği 'Çoban Yıldızı', Tünay'ın 'Güzel', Kenan Doğulu'nun 'Tencere Kapak', Demir Demirkan'ın 'Aşktan Öte' ve konuk oyuncu olarak filmde rol alan Mehmet Erdem'in 'Herkes Aynı Hayatta' isimli şarkıları yer alıyor. Mert Tünay tarafından bestelenen ve filmde kullanılan enstrümantal film müziklerinden bazıları da albümde müzikseverlerle buluşacak.
Kaynak: AA