Cazseverlerin Beklediği Etkinlikte Geri Sayım Başladı

Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde 29 Ocak-21 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali’nde Türkiye ve dünya starları, caz severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Cazseverlerin Beklediği Etkinlikte Geri Sayım Başladı
Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali’nde farklı kültürlerin farklı sesleri sahne alacak. İbrahim Maalouf, Tomatito, Omar Sosa/Joo Kraus Duo, Guillaume Perret & The Electric Epic, Torsten Goods&Band, Elina Duni&Colin Vallon, Birsen Tezer, Kerem Görsev Quartet, Jülide Özçelik, Karsu Dönmez, Emin Fındıkoğlu+12, Nida Ateş&Elie Maalouf, Şallıel Bros. & Önder Focan ‘Funkbook’ , Ayşe Tütüncü ve Emre Karabulut Dörtlüsü, Ferit Odman Quartet, Elif Çağlar Quartet, Fun Fatale / Tuluğ Tırpan, Banu Güven Quartet, Atiye “çok sevgili caz”, Ece Göksu Quartet, Cenk Erdoğan & İkiz “Lahza” Şenay Lambaoğlu, Barış Demirel gibi cazın sihirbazları Uluslararası Nilüfer “Caz Tatili” Festivali’nde unutulmaz bir müzik şölenine damga vuracak. Festival kapsamında düzenlenecek seminer ve panellerde cazın ustaları konuşacak.

Festivalin açılış töreni Türk Caz’ının Duayeni Emin Fındıkoğlu’nun konseri ile 29 Ocak 2016’da yapılacak. “Caz Tatili’nin noktaları Nazım Hikmet Kültürevi, Podyum Park, 15 Eylül Kıraathanesi, Eker Meydan, Baob, Sanat Mahal, 22.02 Görükle Trio Sahneleri olarak belirlendi. Eker Meydan ve Podyum Park alanlarında ücretsiz olarak izlenebilecek konserler, diğer salonların kültür sanat gişelerinde 10 ila 15 lira olarak iki farklı fiyatla takip edilebilecek.

Kaynak: İHA