Bozkır Belediyesi Başarı Ödülleri Sahiblerini Buldu.

Bozkır Belediyesi bünyesinde çalışan 2015 yılının en başarılı personellerini ödüllendirdi.

Bozkır belediyesi tarafından düzenlenen başarılı personelin ödüllendirildiği gecede, ödül almaya hak kazananlar plaket ve çeyrek altınla ödüllendirildi.

Belediye'ye bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden 3 personel, Fen İşleri Müdürlüğünden 3 personel, Zabıta Müdürlüğünden 1 personel ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü biriminden 1 personel ödüle layık görüldü.

Başarı ödüllerini sahiplerine, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Bozkurt, Mehmet Demirel, Mustafa Candan ve Bozkır Belediyesi Meclis Üyeleri verdi.

2015 yılını dolu dolu geçirdiklerini ve sene içinde büyük başarılara imza attıklarının ifade eden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, 2016 yılında da çok daha iyi işler başaracaklarına inandığını söyledi.

2015 yılında yapılan çalışmalarda tüm personelin çalışmalara büyük katkısının olduğunu vurgulayan Başkan Gün, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bozkır Belediyesi olarak 2015 yılında büyük işler başardık. Bozkır’ın çehresini değiştirecek çalışmalara imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. 2015 yılında yaptığımız tüm çalışmalarda, tüm personellerimizin katkısı çok büyük. Her bir personelimizi yürekten tebrik ediyorum. Bu çerçevede en azimli, en gayretli çalışanlarımızı düzenlenen bu güzel gece dolayısıyla ödüllendiriyoruz. Diğer personellerimize de başarı ödüllerini veriyoruz. Tüm personellerimizin büyük gayretini, başarısını, azmini biliyoruz. Tekrardan tüm personellerimizi en kalbi duygularımla tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyor, 2016 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum'

Gece, Zabıta Müdürü Hasan Gökdeniz'in kendi çaldığı sazıyla verdiği konserle son buldu.

Kaynak: AA