Başkan Taşdelen'den Ayrancı'ya Ziyaret

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya Ayrancı Baharevi ve Ankara Çankaya Evi’ni ziyaret ederek, bölgedeki taksi esnafı ile bir araya geldi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belediyenin hizmet birimlerinde halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Taşdelen, Ayrancı bölgesinde bulunan Baharevi ve Çankaya Evi’ni ziyaret etti, ardından Filiz Taksi esnafıyla bir araya geldi. Çankaya Belediyesi’nin orta yaş ve üzeri vatandaşların birlikte vakit geçirmesi adına hizmet veren Baharevi sakinleri Başkan Taşdelen’in sürpriz ziyaretinden memnun oldular. Baharevi’nin müdavimleri Taşdelen’e teşekkür ederek, “Her gün evimizden çıkıp gidebileceğimiz ortak yaşam alanımız olması bizler için büyük bir şans” dediler.

Baharevi’nin kapılarının her daim herkese açık olduğunu belirten Taşdelen ise, “Buranın bu denli aktif kullanılması beni mutlu etti, burası bizim değil sizin eviniz” diye konuştu.

Ayrancı Çankaya Evi’nde keçe, resim, İngilizce kursu ve dikiş kursiyerlerini de ziyaret eden Taşdelen, kursiyerlerin çalışmalarını izleyerek eğitimcilerden bilgi aldı. Kursiyerler, Çankaya Evleri’nde gerçekleştirilen revize çalışmaları için Taşdelen’e teşekkür etti.

Aynı binada bulunan Çankaya Güvenevler Mahalle Muhtarı Nuriye Ardıç Çelik’i de ziyaret eden Taşdelen, bölgede var olan duruma ilişkin bilgi aldı. Çelik, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Dostluk Köprüsü Projesi’ne verdiği destekten dolayı Taşdelen’e teşekkür ederek, Dernek Başkanı Abdülkadir Geylani Taş adına teşekkür plaketi sundu.

Başkan Taşdelen, Ayrancı’da bulunan hizmet birimlerini denetiminin ardından Yeşilyurt Sokak’ta bulunan Filiz Taksi’yi ziyaret etti. Çankaya Belediyesi tarafından yenilenen taksi durağı için Taşdelen’e teşekkür eden esnaf, durağın çevresini bakımlı tutmak için Taşdelen’e söz verdi.
Kaynak: İHA