4 Hırsız Emlak Ofisini Böyle Soydu

Zeytinburnu’nda faaliyet gösteren bir emlak ofisi, 4 hırsız tarafından soyuldu. Yaklaşık 3 dakikada iş yerini soyan 4 zanlı, sonradan fark ettikleri güvenlik kamerasını devre dışı bıraktı ancak o ana kadar yapılan hırsızlık saniye saniye kaydedildi.

4 Hırsız Emlak Ofisini Böyle Soydu
Olay, Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 54 Sokak’ta gece meydana geldi. Emlak ofisine gelen yüzleri kapalı 4 şahıs, önce çevreyi kontrol etti. Sokak aralarında bir süre dolanan zanlılar, kapıyı levye ile açarak iş yerine girdi. İçeri girmeyi başaran hırsızlar, iş yerinde ne buldularsa çantalarına doldurdu.

Yaklaşık 3 dakikada iş yerini soyan 4 zanlı sonradan fark ettikleri güvenlik kamerasını da devre dışı bıraktı ancak o ana kadar yapılan hırsızlık saniye saniye kaydedildi. Zanlılar, soygunun ardından kayıplara karışırken emniyet ekipleri, iş yeri sahiplerinin şikayeti üzerine şahısların yakalanmaları için çalışma başlattı.

Zanlıların çete halinde dolaştığını belirten iş yeri sahibi Rıdvan Başören, “Şahıslar sokakları kontrol ederek iş yerime kadar geldiler. İçeriyi camdan yokladıktan sonra kapıyı açtılar ve girdiler. İçeride dizüstü bilgisayarlarımız, dijital fotoğraf makinelerimiz vardı. Hepsini çalmışlar” dedi.

Kaynak: İHA