Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Ayşegül Polat Toprağa Verildi

Kilis’te dün terör örgütü IŞİD tarafından Suriye’den atılan roket nedeniyle hayatını kaybeden temizlik görevlisi Ayşegül Polat, Polateli ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Ayşegül Polat Toprağa Verildi
Cenaze törenine katılanların sayısının çok olması nedeniyle Ayşegül Polat’ın cenaze namazı Polateli Cumhuriyet Meydanı’nda yüzlerce kişinin katılımı ile öğle namazına müteakip kılındı. AFAD ile Polateli Belediyesi tarafından sağanak yağmur nedeniyle büyük çadırlar kuruldu. Kilis il Müftüsü Mahmut Karetepe, roketli saldırıda hayatını kaybeden 25 yaşındaki Ayşegül Polat’ın cenaze namazını kılındı. Cenaze namazına Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Garnizon ve İl Jandarma komutanı Jandarma Albay Gökhan Şahin, AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat, Mustafa Hilmi Dülger ile ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda kişi katıldı.

Poketli saldırı sonucu hayatını kaybeden Ayşegül Polat’ın eşi Mesut Polat ve yakınları ayakta durmakta zorluk çekti. Cenazeye katılan kadınların ağıtları yürekleri yaktı.
Kaynak: İHA