CHP'li Çıray: CHP'de Atatürk düşmanları var

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Cumhuriyetin kurucu ruhundan nefret eden CHP'lilerin olduğunu söyledi.

CHP'li Çıray: CHP'de Atatürk düşmanları var
CHP'li bir milletvekilinin odasındaki Atatürk resmini indirttiği iddiasıyla başlayan tartışmalar yeni bir boyut kazandı. CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray parti meclisine neden aday olmadığını açıkladı. CHP'de Atatürk düşmanları olduğunu söyledi, onların peşini bırakmamak için parti meclisine aday olmadığını kaydetti.

CUMHURİYET'TEN RAHATSIZ CHP'LİLER
CHP içine sızmış ve Cumhuriyetimizin kurucu ruhundan nefret ettikleri için meclisteki odalarından Atatürk resmini indirenlere hak ettikleri şekilde davrandığını savundu. Çıray, 'Atatürk'e saldırının varoluşsal bir sorun olduğu bilinciyle susanların hangi pazarlıklarla sustuklarını ortaya çıkarmaya çalışacağım. İşte bu nedenle de parti meclisine girmedim' dedi.

CHP'LİLERE ÇARPICI SORU
Partide Atatürk'ten nefret edenlerle mücadeleye devam edeceğini dile getiren Çıray, CHP'lilere çok çarpıcı bir soru yöneltti, 'Atatürk resmini bir AK Parti'li vekil indirseydi ne yapardık?'

Bu sorunun CHP'de nasıl yankı bulacağı bilinmiyor ancak öyle görünüyor ki Atatürk tartışmasının CHP'de yol açtığı çalkantı bir süre deha devam edeceğe benziyor.

CHP'li Çıray: CHP'de Atatürk düşmanları varCHP'de Atatürk resmini kim indirdi kavgası CHP'li Çıray: CHP'de Atatürk düşmanları varCHP'li Çıray'dan 'Atatürk resmi' çıkışı