Bursa'da Kuyumcu Dükkanındaki Bıçaklı Soygun Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, bir kişinin kuyumcuyu bıçaklayarak altın kolyeyi alıp kaçma anları, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, kamera kayıtlarında, kuyumcuya gelerek iş yeri sahibi Samet Bayram'a (26) vitrindeki altınlar hakkında sorular soran zanlı Berkanat K'nin (48), Bayram'ın bir anlık dalgınlığından faydalanarak elinde sakladığı bıçağı bu kişinin göğsüne sapladığı görülüyor.

Daha sonra tezgahta duran altın kolyeyi alan zanlının, rahat tavırlar sergileyerek iş yerinden uzaklaşması ve göğsüne saplanan bıçağı çıkaran kuyumcunun, çevredeki esnaflardan yardım istemesi görüntülere yansıdı.

Davutdede Mahallesi'nde Samet Bayram'a ait kuyumcu dükkanına gelen bir kişi, yanındaki bıçakla iş yerinin sahibine saldırmıştı. Bayram'ı kalbinden bıçaklayan şüpheli, buradan aldığı bir altın kolyeyle kaçmıştı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralanan kuyumcuyu Muradiye Devlet Hastanesine kaldırmıştı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayın zanlısı olarak belirledikleri Berkanat K'yi gözaltına almıştı.

Kaynak: AA