Başkan Yılmaz Açıklaması 'Karla Mücadele Konusunda Soğukkanlı Olun'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarlara seslenerek, "Karla mücadele konusunda biraz soğukkanlı olun. Har vurup harman savurmaya gerek yok” dedi.

Başkan Yılmaz Açıklaması 'Karla Mücadele Konusunda Soğukkanlı Olun'
Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza ve Samsun’da ki muhtarlarla tirit sofrasında bir araya geldi. Havza ilçesi Çakıralan Köyü Muhtarı Ahmet Çavdar’ın organize ettiği programa Vali Şahin ve Başkan Yılmaz’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, mülki idare amirleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

"TERÖRİSTLERİN ALLAH BELASINI VERECEK"

Programda şehitlere rahmet dileyerek sözlerine başlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "İçimiz kan ağlıyor. Aslan gibi evlatlarımızı bu kahrolasıca hain teröristler katlediyor. Ama Allah’ım onların belasını mutlaka verecektir. Ben buna inanıyorum. Ailelerine sabır diliyorum" diye konuştu.

"GÖZÜMÜZÜ KARARTTIK DOLU DİZGİN YATIRIM YAPIYORUZ"

Ardından muhtarlara seslenen Başkan Yılmaz, "Samsun dolu dizgin geleceğe koşuyor. 30 tane Büyükşehir var 30’u da birbiri ile yarışıyor. Samsun’umuz da ilk onun içine girme yönünde büyük hamleler yapıyor. Biz de özellikle köylerimiz için gözümüzü kararttık ve köylerimize müthiş bir yatırım başlattık. Önümüzdeki dönemde dolu dizgin yatırımlarımız sürecek" ifadelerini kullandı.

“KAR MÜCADELESİNDE SOĞUKKANLI OLUN”

Karla mücadele konusunda muhtarlara “Rahat olun” diyen Başkan Yılmaz, "Kar mücadelesinde şunu bilin ki gücümüz çok yüksek. İstersek karı yerde bırakmadan yolu tertemiz yaparız. Ama bunun bir bedeli var. Bu sene biraz daha kar konusunda sizden soğukkanlı olmanızı istiyorum. Kaynaklarımızı har vurup harman savurmak yerine daha bilinçli kullanmak için sizden birliktelik talep ediyorum. Kar yağdı hemen niye gelmedi diyerek düşünmeyin. Köyden size tepkiler gelebilir ‘yolu açtır’ diye ama buna aldırış etmeyin. Bir gün kalsın kar yerde. Bir gün inmeyelim ilçeye” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA