AK Parti Karatay 51. Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, 51. Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.



AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezindeki toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye ve dünya üzerinde küresel hesaplaşmaların ve kırılmaların yaşandığı bir dönemden geçildiğini söyledi.

Önümüzdeki dönemlerde büyük göç dalgalarının yaşanacağını ifade eden Genç, 'Türkiye bir yol ayrımında. İstiklal ve istikbal için tarih yeniden yazılıyor. Türkiye, batılıların figüran bir devleti olmaktan ziyade tarihin yazılmasında kurucu rol oynayacak etkin bir devlet olacaktır' dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise hep birlikte çalışarak güzel sonuçlar elde ettiklerini belirtti.

Belediye Meclis üyelerinin tamamının AK Parti mensubu olduğunu ifade eden Hançerli, 'Bunlar yapılan ekip çalışmalarının meyveleridir. 2016 yılına girmiş olduğumuz şu günlerde yeni şeyler söylemek lazım. İlçe sınırları içerisinde hastanesi olmayan Karatay'dan şu an da 2 hastaneli günlere ilerliyoruz. 4-5 seneye kadar Karatay'a ilave 125 bin nüfus gelecektir. İmar revizyon planları ile Karatay'ın makus talihini yeniyoruz. Yapılan yatırımlar teşkilatlarımız ve Milletvekillerimizin de desteği ile oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim' diye konuştu.

AK Parti İl Başkan Vekili Levent Babacan da geçen ay 31 ilçeyi ziyaret ettiklerini ve yapılan sohbetlerde Belediye Başkanlığı ile ilçe teşkilatının uyum içerisinde çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladıklarını bildirdi.

Toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri Leyla Şahin Usta, Hüsnüye Erdoğan, Halil Etyemez, Ömer Ünal, Ziya Altunyaldız, AK Parti Karatay Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karatay Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA