Başkan Üzülmez, Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçirdikleri rahatsızlıklar sonrası evlerinde tedavileri süren hasta hemşerilerini ziyaret ederek moral verdi.

Başkan Üzülmez, Hasta Ziyaretlerine Devam Ediyor
Başkan Hüseyin Üzülmez, yakalandığı mevsimsel hastalık sonrası Seka Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Kartepe Belediye Meclis Üyesi Selahattin Aktop’u hasta yatağında ziyaret etti. Geçmiş olsun dileğinde bulunduğu meclis üyesi Aktop’un kısa zamanda ayağa kalkarak yanında görmek istediğini belirten Başkan Üzülmez, doktorundan da sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi Kocaeli Devlet Hastanesi’nde devem eden AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Gürel’in oğlu Önder Gürel’i de hasta yatağında ziyaret etti. Ak Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra ve yöneticilerinde eşlik ettiği ziyarette Başkan Üzülmez, Gürel Ailesi’ne geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Üzülmez, hafta sonu Şefkatiye mahallesinde Ömer Koç ve Önder Gürel’i de evlerinde ziyaret edip acil şifa dileklerinde bulundu. Hasta yakınlarından hastaların durumu hakkında da bilgi alan Başkan Üzülmez aile fertlerine “Allah yardımcınız olsun” dileklerinde bulundu. Başkan Üzülmez, ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak adına üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını da belirtti.

Belediye Başkanı Üzülmez, hasta ziyaretlerinde hasta yakınlarının da sıcak ilgisi ile karşılaştı. Hasta ve yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederken, moral veren ziyareti için başkana teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA