AK Parti Boğazkale Ve Sungurlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Boğazkale ve Sungurlu İlçe Danışma Meclisi toplantıları yapıldı.

AK Parti Boğazkale Ve Sungurlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı
AK Parti Boğazkale Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Musa Arif Erkan, başkanlık sisteminin Türkiye için gerekli bir sistem olduğunu söyledi.



Türkiye bugüne kadar parlamenter sistemle yönetilerek geldiğini ancak ama tek başına iktidar olunmadığı zaman yaşanan krizleri bugüne kadar hep beraber gördüklerini dile getiren Erkan, Türkiye’nin bundan sonraki yolculuğunu başkanlık sitemiyle sürdürmeye mecbur olduğunu dile getirdi. Erkan, ülkenin önünün açılması için bu sisteme ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

AK Parti Sungurlu İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öztemiz de, Türkiye’nin bölgede lider ülke olmaması için terör belasının başımıza sarıldığını belirterek, “Ama Türkiye’de başımızda sayın Cumhurbaşkanımız, sayın Başkanımız ve bu sorunları taşıyacak güçlü bir kadromuz var. Allah’ın izniyle önümüzde bulunan bütün sorunları aşacağız ve terörle olan mücadelemizi sonunda kadar sürdüreceğiz. Türkiye’nin bir çakıl taşını bir toprağını dahi kimseye verdirmeyeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA