7 Yaşında İlk Kişisel Resim Sergisini Açtı

Özel İstikbal İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Büşra Aksu, yaklaşık 1 yıldır yaptığı resim çalışmalarını sergileyerek sanatseverlerin beğenisine sundu.

7 Yaşında İlk Kişisel Resim Sergisini Açtı
Kayseri Özel İstikbal İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Büşra Nur Aksu’nun kişisel resim sergisi büyük ilgi gördü. Okulun 2-A sınıfı öğrenim gören Büşra Nur Aksu, çizgisel çalışmalar, sulu boya, guaj boya, pastel ve kuru boya gibi birçok çalışmayla kişisel resim sergisini açtı. Büşra Nur Aksu; şimdiye kadar yaptığı çalışmaların kendisini çok mutlu ettiğini, mutluluk kaynağı resimlerini arkadaşlarıyla ve velilerle da paylaşmak istediği için sergi açtığını dile getirdi.

Okulun görsel sanatlar öğretmeni Hilal Kapdan ise, bu sergi ile bir öğrencinin kendi başına neleri yapabileceğini göstermek istediklerini dile getirdi. Öğrenci velisi Ali Aksu ise“Bu sergide çocuğumuzla beraber öğretmenlerimizin ciddi gayretleri oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Kızımızın bu çalışması bir veli olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. Keşke dünyadaki, ülkemizdeki bütün öğrenciler aynı duyguları yaşayabilse.” dedi.

Sergi; okul idaresi, öğretmenler, misafirler ve öğrencilerin katılımıyla okul lobisinde açıldı. Sergi açılışında kesilen pasta; misafirlere ve küçük ressamın sınıf arkadaşlarına ikram edildi. Misafirler kokteyl eşliğinde sergideki resimleri inceledi.
Kaynak: İHA