Kartepe Turizmi Hava Yolu Şirketlerinde Tanıtılıyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe’nin turizm potansiyelini artırmak ve ilçenin doğal, kültürel ve turistik özelliklerini ulusal ve uluslararası turizme kazandırmak amacıyla ilçenin tanıtımlarını her platformda yapıyor.

Kartepe Turizmi Hava Yolu Şirketlerinde Tanıtılıyor
Kocaeli’nin dünyaya açılan kapısı misyonunu taşıyan Kartepe, turizm pazarında önemli yer tutan havayolu şirketlerinin de dikkatini çekti. Türkiye’nin köklü bir havayolu şirketi uçaklarında dağıttığı dergisinin Ocak Sayısında Kartepe İlçesi’ndeki kar keyfi ve Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in turizm sektörüne katkı veren hizmet ve projelerinin tanıtımları yer verdi.

Dergide, Kartepe ilçesindeki kar keyfi ve Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in turizm sektörüne katkı veren hizmet ve projelerinin tanıtımları için dört sayfa ayrıldı. İstanbul’a yakınlığı ile ulaşımı kolay kış turizm merkezi Kartepe’de kayak keyfini yaşamanın ayrıcalığı anlatılıyor. Dergide, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in turizme verdiği destek çerçevesinde teleferik ve mobil turizm projesinin tanıtımı da yapılıyor.

Hava yolu ulaşımını tercih eden yerli ve yabancı turistler gökyüzünde yapacakları seyahatleri sırasında zevkle okuyacakları yayın ile Kartepe’ye davet ediliyor. “Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla ilçenin turizm değerlerini ve güzelliklerini her platformda tanıtmaya devam edeceklerini belirten Başkan Üzülmez, “Kartepe’nin turizm pastasından hak ettiği payı alması için ilçenin tanıtımları geniş bir yelpazede sürecek” dedi.

Kaynak: İHA