Başkan Şirin Ve Aksoy'dan Mabem Kayıtları Müjdesi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy’u makamında ağırladı.

Başkan Şirin Ve Aksoy'dan Mabem Kayıtları Müjdesi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, MABEM Müdür Yardımcısı Sedat Eroğlu ve Turgutlu MABEM Sorumlusu Rahime Eraslan ile birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Turgutlu MABEM’de incelemelerde bulunmak üzere geldiği ilçede Başkan Şirin ile de çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmak istediğini ifade eden Aksoy, “Bizler MABEM’in Turgutlu gençliği için önemli bir kazanım olduğunu düşünüyoruz. Şuanda 20 öğretmen kadromuzla 620 öğrencimize dershane eğitimi veriyoruz. Bugünden itibaren de 2016-2017 yılı kayıtlarını almaya başladık” dedi.

MABEM’in Turgutlu’da yoğun ilgi görmesinin eğitim alanında önemli bir boşluğu doldurduğu ve eğitim hayatına yeni bir soluk kazandırdığını ifade eden Başkan Şirin de “Elbette MABEM üniversiteye ile liseye hazırlık noktasında öğrencilerimize ve ailelerine önemli bir eğitim fırsatı tanıdı. Yoğun ilgi görmesi de bizleri ayrıca mutlu etti. Umuyorum ki 2016-2017 yeni kayıtları da yoğun ilgi görecektir. Bizler de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza eğitim noktasında destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA