Havza Dernekler Federasyonu Başkanı Şahin, Havza'da Kurumları Ziyaret Etti

Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) Yönetim Kurulu ile HADEF Samsun Bölge Başkanlığı ve Havza ve Köylerini Sevenler Derneği yönetimi, Havza'da ziyaretler gerçekleştirdi.

HADEF Genel Başkanı Enver Şahin, Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanı Ahmet Güngör ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Şahin, İkiz’e federasyonun çalışmaları ve İstanbul’da düzenlenecek tirit programı hakkında bilgi verdi.

İkiz ise HADEF’in çalışmalarına her zaman destek verdiklerini belirterek, 'Havza Belediyesi olarak federasyonumuzun yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. İlçemizin vazgeçilmez lezzeti olan tirit artık düzenlediğimiz tirit geceleri ile ülke genelinde Avrupa'da ilçemizin tanıtına önemli katkılar sağlamakta' dedi.

Heyet, daha sonra Havza Kaymakamı Alper Tanrısever'i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güngör, derneğin faaliyetlerinin artarak devam edeceğini anlatarak, ilçeye katkı sağlayacak her türlü faaliyetin içinde olmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Tanrısever ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, 'Düzenlenen geceden ötürü derneğimize teşekkür ederiz. Artık tiridin bölgemize ekonomik katkı sağlaması için çalışmalarda bulunmalıyız. Bunun için Havza Kaymakamlığı olarak bir proje hazırlığındayız. Havza Kaymakamlığı olarak derneğimize elimizden gelen desteği vereceğiz' diye konuştu.

Ziyaretlerin sonunda Başkan İkiz ve Kaymakam Tanrısever'e dernek logolu saat hediye edildi.

Heyet, Havza Ticaret ve Sanayi Odasını Başkanı Erkan Acar'ı da ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Kaynak: AA