AK Parti Milletvekili Bostan, Sözünü Tutttu

Milletvekilliği genel seçimi öncesinde kırsal mahallelere halı saha yaptıracağı sözü veren Bostan, yapımı tamamlanan 2 sahayı açtı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, 7 Hazian Genel Seçimi öncesinde kırsal mahallelere verdiği halı saha sözünü tuttu.

Kepsut ilçesinde, eski futbolcu Tanju Çolak ve ünlü spor spikeri Ersin Düzen'in de katılımıyla, Mahmudiye ve Saraçlar mahallesinde yaptırılan halı sahaların açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Açılış töreninde konuşan Bostan, 7 Haziran'da milletvekili seçilemediğini ancak yine de halı sahaların yapımı için harekete geçtiklerini belirtti.

Kasım 2015 seçimlerinde ise milletvekili seçilebildiğini hatırlatan Bostan, şunları kaydetti:

'Biz 7 Haziran seçimlerinde söz vermiştik. Milletvekili seçilemedik ama halı sahaların yapımına başladık. Ayrıca halı sahaların açılışını Allah bize milletvekili olduğumuzda nasip etti. Biz geçlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını kendilerini spora vermelerini istiyoruz. Zaten geçler kendileri benden rica etmişti. Ben bugün geçlere karşı verdiğim sözü tutmanın onurunu yaşıyorum. Sizler bizim geleceğimiz siniz. Ben herzaman memleketime ve ülkeme hizmet etmeye hazırım.'

Çolak ise halı sahaların gençleri kahvehane köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için iyi bir yöntem olduğunu belirterek, Bostan'a teşekkür etti.

Çolak, konuşmasının sonunda, gençlere 'Kasım Bostan buraya, yumruk havaya' sloganı attırdı, ardından halı sahada penaltı vuruşu yaptı.

Açılışa, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaynak: AA