Harvard Öğrencileri, Linens İçin Geliştirdikleri Projeleri Sundu

Harvard Business School MBA 1. sınıf öğrencileri, FIELD programı kapsamında Linens mağazaları için geliştirdikleri projeleri Zorlu Holding yönetimine sundu.

Zorlu Holding açıklamasına göre, Harvard öğrencileri, Zorlu Tekstil ve Harvard Business School arasındaki iş birliği kapsamında Linens için 4 farklı proje ile 22 farklı iş fikri geliştirdi.

Harvard Business School MBA akademisyenleri tarafından da değerlendirmeye alınan projeler üzerinde 6 kişilik bir öğrenci grubu yaklaşık 5 ay süren çalışma yürüttü. Ekim ayında gerçekleştirilen ilk görüşmenin ardından grup, Boston'da sektörle ilgili akademik araştırmalar ve bulundukları bölgede saha ve tüketici araştırmaları yaptı. Öğrenci grubu, uygulamaya dönük proje geliştirme aşamasına geçildiğinde ise İstanbul'u ziyaret etti.

İstanbul ziyaretleri boyunca Levent 199'daki yönetim ofisini, farklı AVM'lerde yer alan Linens mağazalarını ve rakip markaların mağazalarını ziyaret eden öğrenciler, müşterilerle detaylı görüşmeler gerçekleştirdi. Grup, yapılan araştırma ve saha görüşmelerinin ardından söz konusu projelerin sunumunu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu üyeleri Olgun Zorlu ve Emre Zorlu ile Zorlu Holding Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Yüngül'ün katılımıyla Levent 199'da gerçekleştirdi.

Kaynak: AA