Gece Araba Kaportasına Giren Kedi Telef Oldu

Beyşehir'de gece soğuk hava nedeniyle ticarin aracın kaportasına saklanan sokak kedisi sabah şöförün işe giderken aracını çalıştırmasıyla telef oldu.

Beyşehir'de gece soğuk hava nedeniyle ticari aracın kaportasına saklanan sokak kedisi sabah şoförün aracını çalıştırmasıyla telef oldu.

Kış aylarının gelmesi ile soğukta kalan sokak hayvanları sığınmak için farklı yerler arayışına içine girdi. Beyşehir'in Hacıakif Mahallesinde oturan sürücü motor ile egzoz manifoltu arasına giren sokak kedisini aracını çalıştırdıktan sonra fark edince, kedi telef oldu.

Araç sahibi Muhammed Sıdal böyle bir olayı yaşadığı için büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, 'Akşam akrabalarımı ziyaret gittim, ziyaretten sonra tekrar evime geldim. Motor sıcak diye herhalde kedi soğuktan buraya sığınmış. Sabahta aracımı bakıma götürmek için sanayiye gittim. Kaputu kaldırdığımızda korkunç bir manzarayla karşılaştık. Aracımın motoru ile egzoz manifoldu arasında kalan kedi, aracın ısınmasıyla feci bir şekilde can vermiş. Çok üzücü bir durum. Bu tür olaylarla diğer sürücülerin karşılaşmaması için araçlarını önceden kontrol etsinler' dedi.

Kaynak: AA