Derme Sokağa Dekoratif Ahşap Saksı Yerleştirildi

Battalgazi Belediyesi, şehrin cadde ve sokaklarında yaptığı farklı uygulamalarla farkındalık oluşturuyor. Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Derme Sokağa dekoratif ahşap saksı yerleştirildi.

Derme Sokağa Dekoratif Ahşap Saksı Yerleştirildi
Battalgazi ilçe merkezinde yaptığı farklı uygulamalarla dikkatleri üzerine çeken Battalgazi Belediyesi, kaldırımlara dekoratif ahşap saksılar yerleştiriyor. Bu kapsamda Derme Sokağa 70 adet dekoratif ahşap saksı yerleştirildi. Derme Sokak esnaflarından Kasım Ürkemez, yerinde bir uygulamanın yapıldığını belirterek, “Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Beklenen ve yakışan bu. Şehrimizde bu tür çalışmaları görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Trafik yoğunluğunda sıkıntı oldukça fazlaydı. Bu çalışma ile hem dükkanlarımızdaki ürünler daha net görülecek hem de artacaktır” diye konuştu.

Derme sokağa insan akışının arttığını belirten Hüseyin Vural ise yapılan çalışmanın çok güzel olduğunu ifade etti.

Vural, “Sokağa girdiğimizde hemen fark ediliyor. Bu sokağa yakışan bir uygulama oldu. Esnaf arkadaşlar, araçların parklarından dolayı oldukça şikayetçilerdi. Esnafların vitrinlerindeki ürünler görünmüyordu. Ancak bu çalışmayla ürünlerini daha etkin sergileyebilecekler. Bununla birlikte sadece araçlar değil yayalar da oldukça şikayetçilerdi. Kaldırımlarda yayalar araç parklarından dolayı yürüyemiyorlardı. Bu uygulama ile sorunlar bir nebzede olsa hafifletilmiş oldu. Yapılan çalışmalar bence oldukça güzel, Battalgazi Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA