'Yeşilhisar'ın Kaynak Ve İmkanlarını Değerlendireceğiz'

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçelere yönelik yatırım ve planlama ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Yeşilhisar’a giden Başkan Çelik, ilçe kaymakamı ve belediye başkanını ziyaret etti ve yapılan yatırımları yerinde inceledi. Yeşilhisar’ın kaynak ve imkanlarının diğer ilçelere göre daha iyi olduğunu belirten Başkan Çelik, bu imkanları bölge halkının yararına en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydetti.

'Yeşilhisar'ın Kaynak Ve İmkanlarını Değerlendireceğiz'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar programına İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet’i ziyaret ederek başladı.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz de katıldı.

İhtiyaçlarını ve taleplerini öğrenmek için ilçeleri ziyaret ettiklerini dile getiren Başkan Çelik, her ilçenin hayat kalitesini artıracak projeler geliştirmek istediklerini söyledi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Gözlet de Yeşilhisar’ın özellikle turizm alanında imkanları geniş bir ilçe olduğunu ifade etti.

"GÖÇ VEREN DEĞİL GÖÇ ALAN İLÇE OLACAK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik daha sonra İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz’i ziyaret etti. Yeşilhisar’ın ekonomik çeşitliliği olan bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Yeşilhisar tarım, hayvancılık, turizm, madencilik, ulaşım gibi konularda diğer ilçelerimize göre kaynak ve imkanları daha iyi olan bir ilçemiz. Amacımız bu kaynak ve imkanları değerlendirerek ilçemizdeki hayat standardını yükseltmek. İnanıyorum ki, 2-3 sene içerisinde Büyükşehir’in de gücü ile Yeşilhisar’ı göç vermekten kurtaracağız ve belki de göç alır hale getireceğiz" dedi.

İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz de Başkan Çelik’in gayret ve samimiyeti ile projeksiyonunun bir şans olduğunu belirtti ve "Sizlerden büyük destek göreceğimize yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Akdeniz daha sonra Başkan Mustafa Çelik’e ziyaretinin anısına bir halı ve Soğanlı Bebeği hediye etti.

YATIRIM TOPLANTISI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ziyaretin ardından Yeşilhisar Belediyesi’nde yatırım toplantısı yaptı. Toplantıya Büyükşehir ve Yeşilhisar Belediyelerinin bürokratları da iştirak etti. Toplantıda Yeşilhisar’a yapılan yatırımlar ve talepleri ile ilgili bir sunum yapan İlçe Belediye Başkanı Akdeniz, Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşlihisar’ı kaliteli içme suyuna kavuşturduğunu, Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tamamlanma aşamasına geldiğini, pek çok ilçede bulunmayan iki güzel park yaptığını, arıtma tesisinin bittiğini, spor tesisleri ve oyun grupları yapıldığını söyledi.

Bundan sonraki taleplerini de tek tek dile getiren Akdeniz, konuyla ilgili Başkan Çelik’e bir dosya sundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, yatırım toplantısının ardından tamamlanma aşamasına gelen Kadın ve Gençlik Merkezi ile Köşk Parkı’nda incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA